augustus, 2021

31aug15:0017:00Kick-off nieuw icoonproject retourlogistiek: Circulair op rolletjesDe logistieke en circulaire wereld ontmoeten elkaar: wat is hun gezamenlijke businessmodel?

Evenement details

Op 31 augustus organiseren Het Groene Brein, de Transitieagenda Consumptiegoederen en het Versnellingshuis een middag waarop circulaire producenten aan logistieke dienstverleners worden gekoppeld. Gezamenlijk onderzoeken we hoe zij hun krachten kunnen bundelen om retourstromen slimmer in te richten. Want zonder goed georganiseerde retourketens kan een circulaire economie niet functioneren. Met een panel van wetenschappers vanuit Het Groene Brein en de collectieve kennis uit de zaal proberen we hen dat nodige steuntje in de rug te geven. We bouwen hierin voort op een verkenning naar retourlogistiek in samenwerking met Pure Birds.

Met dit evenement vormen we samen de contouren van het nieuwe icoonproject Retourlogistiek van de Transitieagenda Consumptiegoederen. Wil je hier inspraak in? Meld je dan aan voor dit evenement!

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 17:00

X