Circo Track: circulaire meubels & interieur

Wil jij met jouw organisatie aan de slag met het circulair (her)ontwerpen van jouw product of businessmodel? Schrijf je dan nu in voor deze CIRCO Track!

CIRCO biedt een zorgvuldig opgebouwd en gevalideerd trainingsprogramma. Tijdens een driedaagse CIRCO Track maak je kennis met circulaire ontwerpprincipes en business modellen. Je vertaalt dit bovendien direct naar concrete plannen voor je eigen product. Onder begeleiding van ervaren CIRCO trainers en samen met gelijkgestemde makers uit de meubel & interieur industrie is er veel ruimte om inzicht te delen en (keten-)samenwerkingen te vormen of te versterken.

  • Circulair ondernemen biedt nieuwe businesskansen! Je vergroot je concurrentiekracht, je creëert nieuwe waarden voor je bedrijf en je klanten.
  • Tijdens de Track werk je samen met ketenpartners, dat maakt je ideeën slimmer én beter uitvoerbaar. Bovendien houd je er mogelijk nieuwe partners aan over.
  • Je gaat intensief aan de slag met ervaren CIRCO trainers die expert zijn op het gebied van circulair ontwerp in jouw branche.
  • Je krijgt toegang tot actuele kennis, concrete tools, en inzicht in (markt)ontwikkelingen.
  • Het bereid je voor op de komst van actuele wet & regelgeving. En je krijgt zicht op mogelijke systeemveranderingen op lange termijn.
  • Je gaat naar huis met een duidelijk en concreet plan voor een circulair product of dienst, dat op korte termijn realiseerbaar is voor je bedrijf.

Deze Track is bedoeld voor bedrijven en makers in de meubel & interieur industrie uit de regio Noord-Holland die aan de slag willen met het circulair ontwerpen van een product, dienst, of business model.

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan de website van Circo voor het volledige programma. Of meld je aan via de aanmeldknop hieronder.

DATUM & Tijd

donderdag 6 juni, 20 juni, en 4 juli + terugkomdag op 5 september
Van 09:00 tot 13:00

Locatie

MAAK, Haarlem

VOEG TOE AAN JE AGENDA

ROUTEBESCHRIJVING