CSRD: Vloek of Zegen?

Sinds januari 2024 geldt er een wettelijke verplichting voor ‘grotere’ bedrijven om te rapporteren op het gebied van duurzaamheid, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Deze verplichting heeft als doel inzicht te geven in hoe duurzaam een bedrijf onderneemt.

Als bedrijf, duurzaamheidsmanager, accountant of financier is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat dit nu precies betekent. Daarnaast wordt CSRD in de komende tijd verder uitgebreid richting het MKB. En wil je als MKB-bedrijf je producten en diensten blijven leveren, dan moet je nu al de nodige informatie op het gebied van duurzaamheid aan je klanten kunnen overhandigen.

Tijd voor een goed gesprek dus over CSRD. Hoe werkt het? Schieten we door of schieten we tekort? Is het een vloek of een zegen? En wat kunnen wij hieraan doen?

Tijdens dit evenement hoor je alles over CSRD. Onder leiding van Werner Schouten, Directeur van de Impact Economy Foundation ga je in debat. En krijg je meer inzicht door de praktijkervaringen van ondernemers en financiers.

Duurzaamheidsmanagers, inkopers, ondernemers, CSRD-afdelingen, accountants en financieel verantwoordelijken in groot, midden en kleinbedrijf.

Voor een snelle en goede uitleg over CSRD. Goede praktijkvoorbeelden, die direct toepasbaar zijn. Direct contact met gelijkgestemden.

Dit event wordt georganiseerd door CIRCL movement, Sustainable Capital Group, Bouwend Nederland, Rabobank en Duurzaamheid.nl.

Bekijk hier het volledig programma of meld je aan.

DATUM

Donderdag 30 mei 12:30 tot 16:30

LOCATIE

HolieHub, Abdijstraat 49A, Heeswijk-Dinther

VOEG TOE AAN JE AGENDA

ROUTEBESCHRIJVING