Dutch Design Week: Picture This

Van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober vindt de DDW in Eindhoven plaats. De Dutch Design Week is het grootste designevenement in Noord-Europa. De afgelopen edities presenteerden jaarlijks meer dan 2.600 designers hun werk aan meer dan 355.000 bezoekers uit binnen en buitenland. Verspreid over meer dan 100 locaties door heel Eindhoven kunnen bezoekers terecht bij tentoonstellingen, lezingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en andere festiviteiten.

DDW23 introduceert tien gloednieuwe programmalijnen die helpen om de best mogelijke matches te maken tussen deelnemende ontwerpers en bezoekers gedurende de week. De enorme verscheidenheid aan activiteiten, evenementen en exposities die in Eindhoven plaatsvinden zijn op deze lijnen geplot. Het doel is om ontwerpers, samenwerkingspartners, beleidsmakers, trendwatchers, kennisinstellingen, creatieven en elke andere bezoeker te helpen om de onderwerpen en perspectieven te vinden waarin ze het meest geïnteresseerd zijn.

Op een missie

Ontwerpers zijn op een missie om concrete oplossingen te bieden voor complexe uitdagingen. Al vinden de grootste uitdagingen plaats op wereldschaal, ook voor die kwesties zijn lokale oplossingen het startpunt: van decoratieve zonnepanelen tot gerecyclede windmolenparken. Van rustgevende interieur ontwerpen tot circulair meubilair.

Op basis van wat er op dit moment speelt in de ontwerp gemeenschap en in de maatschappij heeft DDW een aantal missies gedestilleerd. Elk deelnemend project en sommige tentoonstellingen zijn toegewezen aan de missie waar zij het beste bij aansluiten. Ben je nieuwsgierig naar de verschillende missies en aansluitende projecten?

Bekijk hier het volledige programma: https://ddw.nl/nl/programma

Wanneer:

21 oktober t/m 29 oktober

Locatie:

Eindhoven

VOEG TOE AAN JE AGENDA

ROUTEBESCHRIJVING