Jaarevent Groene Chemie, Nieuwe Economie

Op 7 november vindt het jaarevent van het platform Groene Chemie, Nieuwe Economie plaats bij het Spoorwegmuseum in Utrecht van 13.30 tot 17.00 uur (ontvangst 13.00 uur). Samen gaan we daar de toekenning van het groeifondsvoorstel BioBased Circular (BBC) vieren, waarmee we op weg zijn naar een nieuwe economie zonder fossiele brandstoffen.

Voor de opschaling van gamechangers in de groene chemie gaan we met pitches en break-out sessies aan de slag. Op het programma staat:

  • Ketensamenwerking: samen met de deelnemende bedrijven bespreken we de aanpak van Biobased Circular en andere mogelijkheden voor ketensamenwerking;
  • Financiering: we bespreken samen onze geleerde lessen over de financiering en support voor startups en scaleups in de nieuwe economie en presenteren graag de kersverse deelnemers aan de nieuwe ronde van de Green Chemistry Accelerator;
  • Beleid: we bespreken de opvolging van ons onderzoek naar Einde Afval Status en onthullen het volgende beleidstopic waar wij mee aan de slag gaan;
  • Impact monitoring: we presenteren de resultaten van ons onderzoek, om vervolgens met je in gesprek te gaan over de transitieopgave.

We sluiten af met de presentatie van ons Plan van Aanpak voor 2024-2026 en willen je oproepen om deel te nemen aan dit programma.

In een interactief programma, met voldoende ruimte voor netwerken, kun je met elkaar spreken over de thema’s in de break-out sessies.

Via de onderstaande link kun je je aanmelden voor het jaarevent en aangeven bij welke break-out je aanwezig wil zijn. We vragen je een eerste en tweede voorkeur aan te geven, indeling vindt plaats op basis van beschikbaarheid van de ruimtes.

Meld je hier aan!

Datum & tijd

Dinsdag 7 november van 13:30 tot 17:00

Spoorwegmuseum, Utrecht

Spoorwegmuseum, Utrecht