Week Zonder Afval 2024

De jaarlijkse Week Zonder Afval 2024 vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 31 mei. De organisatie van de week is vanaf dit jaar in handen van Zero Waste Nederland. Na 4 jaar draagt Milieu Centraal het stokje over aan Zero Waste Nederland; een vertrouwde organisatie met veel slagkracht en het hart op de juiste circulaire plek, de ideale partij om de Week Zonder Afval voort te zetten.

Zero Waste Nederland organiseerde tijdens eerdere edities al de Zero Waste-wandeltours door steden. Tijdens deze wandelingen lieten ze deelnemers zien hoe ze afvalvrij boodschappen kunnen doen. Maar buiten de Week Zonder Afval doet de organisatie veel meer voor een leven zonder afval.

Zo geven ze lezingen en workshops, en adviseren ze bedrijven, organisaties en overheden. Zero Waste Nederland vertegenwoordigt duizenden Nederlanders in de nog altijd groeiende Zero Waste-beweging en zetten zich in voor een wereld waarin afval niet bestaat door de aandacht te leggen op afvalpreventie.

Heb je een goed idee of wil je als bedrijf of organisatie bijdragen aan de Week Zonder Afval? Schrijf je in via het inschrijfformulier of neem contact op met Elisah Pals of een van haar collega’s via: info@zerowastenederland.nl

Houd de website van Zero Waste Nederland in de gaten voor actuele informatie.

DATUM

25 tot en met 31 mei 2024

Locatie

Door heel Nederland

VOEG TOE AAN JE AGENDA

ROUTEBESCHRIJVING